Win 1 van de 100 unieke sneakers!

De Cadillacs van Autodrop snapten er eerst helemaal niks van! Hoe komen die gekke benenwagens in hun verpakking? Zijn de verkeersregelaars helemaal de weg kwijt? Ze ontdekten al snel dat deze tijdelijke hardlopers hartstikke gezellig én lekker zijn, met gewoon de vertrouwde bosvruchtensmaak.

In 100 doosjes Roze Autodrop cadillacs is een rubberen sneaker verstopt in de vorm en kleur van het unieke paar “Floris van Bommel & Autodrop” sneakers. Als je er een vindt win je een écht paar van die te gekke sneakers.

Vind jij in jouw Cadillac-doosje een rubberen sneakertje? Dan ben jij de winnaar van een uniek paar Floris van Bommel sneakers! De schoenen zijn speciaal ontworpen voor Autodrop, uitgevoerd in Cadillac-stijl.

Scheur dus vlug naar de (snoep)winkel, koop een doosje Cadillacs en wie weet ben jij wel één van de geluksvogels en win jij de Cadillac Van Bommels bij Heys Schoenmode!

VERLOTING TIJDENS FASHIONWEEKEND!
Al 20 doosjes weggekauwd en nog steeds geen prijs? Loop dan snel bij ons binnen, wij verloten ook één paar! Maak kans bij aankoop van een paar Van Bommel dames- of herenschoenen tijdens FashionWeekend!