BEZORGEN EN AFHALEN

Bij Heysschoenmode.nl kun je bestellingen thuis laten bezorgen, afhalen bij ons in de winkel, Heys Schoenmode of op elk gewenst PostNL punt.
Bestel je voor 17.00 uur, dan wordt je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd*.

*Voor de bezorging van bestellingen is Heysschoenmode.nl afhankelijk van PostNL. Het kan daarom voorkomen dat je bestelling, door wat voor reden dan ook, niet binnen 3 werkdagen geleverd wordt en/of in meerdere zendingen geleverd wordt. Volg daarom je pakket op de website of app van PostNL, door middel van de Track-and-Trace code.

Bezorgen
Artikelen die op voorraad zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd door PostNL. Die pakketten worden geleverd van maandag tot en met zaterdag.

Ben je bij de levering niet thuis, dan wordt het pakket bij de buren of een PostNL punt geleverd. Hiervan ontvang je dan een niet-thuis-bericht in je brievenbus. Je kunt hiermee de zending afhalen bij het aangegeven adres of PostNL punt. Je hebt hiervoor drie weken de tijd, daarna gaat de zending terug naar de afzender.

Afhalen
Wil je het artikel eerst passen? Dan kun je een artikel bestellen en afhalen bij ons in de winkel, Heys Schoenmode. Neem bij het afhalen van je bestelling de bevestigingsmail mee naar de winkel, zodat de winkelier weet welke bestelling voor jou is. 

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen €7,- per bestelling. Is je bestedingsbedrag boven de € 50,- dan wordt deze gratis verzonden. Indien je besluit de bestelling in de winkel af te halen, dan betaal je geen verzendkosten.

Status bestelling
Je kunt de status van je bestelling volgen via ‘Mijn Account’. Daarnaast is het mogelijk om je bestelling te volgen middels een traceer code van PostNL. Na het invoeren van deze code, via Track & Trace bij PostNL, kan het voorkomen dat er een melding verschijnt dat er geen zendingen zijn aangetroffen. Dit kan veroorzaakt worden doordat PostNL de traceer code nog niet verwerkt heeft. De status van de bestelling kun je dan de volgende werkdag nogmaals opvragen.

Levering in buitenland
Heysschoenmode.nl levert ook in het buitenland. Verzendkosten verschillen per Europees land. Vraag een offerte aan via; webshop@heysschoenmode.nl

Postbusadres laten bezorgen
Heysschoenmode.nl levert geen bestellingen af op postbusadressen. Je bestelling kan op ieder huisadres binnen Nederland geleverd worden en afgehaald worden bij ons in de winkel.