Heys Schoenmode verkoopt de welbekende schoenen van Johan Cruyff: De Cruyff Classics! De voetballegende van Nederland heeft een herkenbaar logo: zijn handtekening. De meeste sneakers zijn hieraan te herkennen: De handtekening is over het algemeen op de zijkant van veel van de schoenen te vinden. De Cruyff Classics zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben een stevige zool. Dit zorgt ervoor dat ze lang meegaan. Ook zijn het stoere, stijlvolle eyecatchers!
De schoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten; de herencollectie bestaat uit de Cruyff Classics Alano, Alves, Andres, Astro, Battista, Bermudo, Cesc, Delta, Gabriël, Indoor Classic, Integrale, Libre, Pelota, Pep, Vanenburg, Velasco, Vicenzo, Vondelpark en last but not least; de gewilde Cruyff Recopa Classic. De damescollectie van de Johan Cruyff Classics schoenen bestaat uit de Cruyff Classics Atletico, Breeze, Breeze Mid, Campeonato, Centro, Charm, Chereo, Elite Low, Elite Mid, Recopa Piping en Vanenburg.

De Cruyff Classics zijn echte musthaves voor elke voetballiefhebber. De collectie bestaat voor het grootste deel uit herenschoenen. Logisch, de meeste voetballers onder ons zijn mannen. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met onze sportieve (voetbal)vrouwen en daarom is er een collectie Cruyff Classics voor heren én een collectie voor dames.

Damesschoenen

 
Arriva schoenen
AQA dames schoenen bij Heys Schoenmode
Birkenstock schoenen
Converse schoenen
Cruyff schoenen
Dubarry schoenen
Floris van Bommel schoenen
Fred de la Breoniere schoenen
K-SWISS schoenen