Het merk Finn Comfort geeft uw hele lichaam een rustgevend gevoel. Finn Comfort schoenen combineert het draagcomfort met een eigentijdse uitstraling. De optimale pasvorm van de schoenen verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoenen van Finn Comfort worden dan ook van hoogwaardige materialen en onder strenge kwaliteitseisen gemaakt. Voor één paar Finn Comfort-schoenen zijn er meer dan 100 handelingen nodig.

Het merk Finn Comfort voldoet aan de volgende eigenschappen: de schoen zit comfortabel, de schoen knelt niet en heeft een goede pasvorm, de schoen stimuleert de voet tijdens het lopen en het voetbed stimuleert een natuurlijke afwikkeling. Met deze eigenschappen en met de kennis waarmee de schoenen van Finn Comfort gemaakt worden, zijn er schoenen ontstaan met draageigenschappen die op medisch en orthopedisch gebied een beslissende bijdrage leveren tot een goede lichamelijke conditie en er ook nog eens goed uit zien.

De inlegzolen van Finn Comfort zijn anatomisch gevormd en ergonomisch ontworpen om de positie van de hiel, spieren, gewrichtsbanden en botten in de voeten te ondersteunen. Waardoor u elke stap uiterst comfortabel en zonder pijn kunt zetten. Tevens verdeelt Finn Comfort in tegenstelling tot conventionele schoenen de druk gelijkmatig over de voet. Dit helpt u met het verminderen van onnodige stress en kan rug –en voetklachten voorkomen. Net als u zou lopen met uw blote voeten in het zand.

Met Finn Comfort zolen loopt u net alsof u één bent met het natuur.
U loopt eigenlijk ook al letterlijk op natuur. De zolen van Finn Comfort zijn gemaakt van kurk geoogst van mediterrane eiken, latex van de rubberboom, geweven lagen van jute en bekleed met gelooid plantaardig suède. Zonder chroom en hypoallergeen. Eén met de natuur, met Finn Comfort.

Damesschoenen

 
Arriva schoenen
AQA dames schoenen bij Heys Schoenmode
Birkenstock schoenen
Converse schoenen
Cruyff schoenen
Dubarry schoenen
Floris van Bommel schoenen
Fred de la Breoniere schoenen
K-SWISS schoenen