Hoe zou de mode eruit zien als we bij het maken van mooie producten tegelijkertijd een bijdrage kunnen leveren aan betere leefomstandigheden voor mensen, dieren en onze aardbol? In 2007 is dit vraagstuk het startpunt van MYOMY.

Onze eerste collectie van fairtrade geproduceerde tassen en accessoires –de 1e MY PAPER BAG collectie- onder de toenmalige naam Goodforall, was gelijk een groot succes. Dit was de drijfveer om verder te gaan met het creëren van duurzame, lederen, iconische design producten, die met de hand gemaakt worden door trotse ambachtslieden in India.

MYOMY is het Nederlandse modemerk dat producten ontwerpt, produceert en verkoopt vanuit een duurzame gedachte. En die in Nederland en daarbuiten een warm welkom vinden. Onze producten verbinden de wereld van fashion & design met de wereld om ons heen. Een wereld die we samen beter kunnen maken. Let’s do good!

Marja Baas – Founder
MYOMY in het kort
MYOMY, lees: “my-o-my”, is gestart in 2007 als Goodforall en wordt gezien als één van de meest bewuste modemerken in Europa. Ze is bekend van haar expertise op gebied van het duurzaam looien, van eerlijk  verkregen leer en haar superieure fairtrade vakmanschap. De ontwerpen komen tot stand door een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde Nederlandse Designtalenten. Het merk MYOMY geeft een zeldzaam en tijdloos gevoel mee aan haar iconische Dutch Design tassen.
MYOMY do goods
Met de aankoop van een MYOMY  tas ben je niet alleen een trotse eigenaar van een iconisch Dutch Design item, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Sinds 2007 produceert MYOMY design tassen van eerlijk verkregen leer. Het leer is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad bij boerenfamilies. Het looiproces van het MYOMY leer is aan continue verbetering onderhevig om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk schadelijke chemicaliën gebruikt worden, zodat de kwaliteit van het drinkwater behouden blijft.

De producten worden geproduceerd door de lokale ambachtsmensen in fairtrade werkplaatsen, waar zij een menswaardig bestaan opbouwen met goede gezondheidszorg en educatie voor de hele familie.

Hierdoor is elk MYOMY product een uniek item dat niet alleen ons, maar ook de maker trotsmaakt. Een stap richting een mooie wereld waarin we allemaal goed doen.