Het damesschoenenmerk is in 1980 begonnen onder de naam Elisabeth, maar betrad in 1988 de markt onder de naam Paul Green. Het label is gestart onder het motto dat een schoen niet eerder een schoen is als niet de hoogste mate van het visuele aantrekkelijkheid bevat en een uitermate fijne pasvorm wordt bereikt. Het merk neemt dan ook niet genoegen met minder. Paul Green maakt gebruik van de beste basis materialen en maakt daarbij gebruik van het mooiste leer.

Door de jarenlange ervaring in de schoenenbranche heeft het merk veel kennis opgedaan over het vervaardigen en de constructie van damesschoenen. Hierdoor kan de kwaliteit met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gewaarborgd worden. Paul Green staat ook bekend om haar buitengewoon comfortabele pasvorm, mooie leersoorten, modern design en een fijn prijsje.

Het speciale voetbed van Paul Green schoenen is geheel aangepast aan de anatomie van de voet. De zolen van het schoeisel zijn voorzien van een rubberen laagje waardoor je lang kunt doorlopen zonder pijn te krijgen aan je voeten. De exclusiviteit zit hem in de met de hand gemaakt mallen en patronen, waardoor er goed gekeken is naar de stand van de voeten.

Paul Green is een authentiek schoenenmerk met een moderne uitstraling. Oftewel, Paul Green bevat de ideale mix voor een succesvolle schoenencollectie. Ook zijn de items van Paul Green altijd net even anders, dit komt vooral door de luxe materialen. De schoenen worden uitsluitend in Oostenrijk geproduceerd waar ook de fabriek staat. Niet alleen in Nederland is Paul Green een groot succes, maar ook in de rest van Europa en Amerika kunnen ze de schoenen zeer waarderen. Paul Green wordt alleen verkocht in de beste winkels over de hele wereld waar vakmanschap hoog in het vaandel staat.

Paul Green schoeisel koop je bij Heys Schoenmode omdat je van comfort en mode houdt. Het zijn schoenen voor elke dag en avond.

Damesschoenen

 
Arriva schoenen
AQA dames schoenen bij Heys Schoenmode
Birkenstock schoenen
Converse schoenen
Cruyff schoenen
Dubarry schoenen
Floris van Bommel schoenen
Fred de la Breoniere schoenen
K-SWISS schoenen