Unisa is een Spaans schoenenmerk dat al sinds 1972 elegante vrouwenschoenen produceert met een geweldig design. De modebewuste vrouw kan haar hart ophalen bij de nieuwste collectie. Unisa past zich aan aan de fashionable vrouw van nu. De behoeften van de vrouw gaan uit naar comfort en kwaliteit gemixt met een mooi design en dat is precies waar Unisa voor staat! Op een paar laarzen of pumps van het merk kun je uren rond paraderen zonder last te krijgen van je voeten. Dat willen we tenslotte toch allemaal?! Het assortiment bestaat uit een gevarieerd aanbod, van platte ballerina’s tot hooggehakte muiltjes. Voor iedere vrouw is er dus een perfect paar te vinden! Bovendien is het merk Unisa ook nog een goed betaalbaar. Unisa heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding!

Sinds de jaren ’70 wordt het Spaanse merk naar de rest van Europa geëxporteerd. In deze landen in Europa is het merk met open armen ontvangen. Het allereerste exemplaar dat het schoenenmerk Unisa introduceerde was het herkenbare gestreepte model Espadrille. Deze Espadrille was geïnspireerd op de zonneschermen van cafés op de Cote d’Azur. Dit model werd een groot succes en de streepjestrend werd gezet. Unisa maakt gebruik van internationale designers die samen de mooiste universele collecties creëren. Samen staan zij dan ook voor een gezamenlijk filosofie om multiculturele collectie samen te stellen, gebaseerd op de behoeften van de vrouw. Ook in Nederland wordt het merk steeds populairder. De schoenen zijn voorzien van een echte vrouwelijke stijl waar je mee gezien mag worden! Of je nu een feestje heb of gewoon een standaard werkdag, met een exemplaar van Unisa kom je altijd stijlvol voor de dag.

Met een paar stappers van Unisa ben je altijd gegarandeerd van goede kwaliteit en mooi design. Heys Schoenmode biedt daarom ook een groot assortiment Unisa pumps, laarzen, ballerina’s en booties voor dames. Kijk snel bij de collectie en kies jouw favorieten

 

Damesschoenen

 
Arriva schoenen
AQA dames schoenen bij Heys Schoenmode
Birkenstock schoenen
Converse schoenen
Cruyff schoenen
Dubarry schoenen
Floris van Bommel schoenen
Fred de la Breoniere schoenen
K-SWISS schoenen