Comfort begint met Xsensible Inside® stretchleer

De gepatenteerde stretchleer technologie Xsensible Inside bestaat uit verschillende lagen en elke laag heeft een specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretchleer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen en hebben een uitneembaar comfort voetbed. Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

UNIEKE TECHNOLOGIE
De technologie zorgt ervoor, dat het leer 70% in de breedte rekt en maar 30% in de lengte. Uit testen is gebleken, dat ook na 50.000 voetstappen, het leer altijd weer in zijn oorspronkelijke mooie vorm terugkomt. Wij bij Xsensible noemen het: “Leer met een geheugen” Xsensible Inside is gepatenteerd en bestaat uit meerdere lagen. Elke laag heeft een bepaalde functie. De bovenste laag is van echt leer. Dit leer is door een bepaalde behandelingsmethode extra rekbaar gemaakt. In alle onze Xsensible schoenen is het unieke stretch leer verwerkt. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid. Door het stretchleer ervaart alleenu een maximale bewegingsvrijheid. Alleen Xsensible schoenen vormen zich direct naar de voet en dat is bijzonder, omdat niet alle voeten hetzelfde zijn. Xsensible Inside stretch leer ademt van nature en zorgt voor een comfortabele temperatuur.

• 100% stretchleer
• 70% stretch in de breedte
• 30% stretch in de lengte
• Lichtgewicht
• Ademend
• Uitneembaar voetbed
• Waterafstotend
• Meerdere wijdtematen

Stretchwalker Concept

Xsensible Stretchwalker is ontwikkeld in Japan. Het land dat vanouds de tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De schoen zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder belast worden.

De oorsprong van Stretchwalker is gebaseerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta (one-tooth Tengu geta / platformhak), een balanssysteem, dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. Deze houten Japanse sandaal balanceert op een hak, die in het midden van de zool is geplaatst.

Door de toepassing van onze unieke zooltechnologie is lopen nog nooit zo comfortabel geweest. Stretchwalker is de schoen die u blij maakt. Ervaar het zelf! Geen vermoeide voeten, door de combinatie van balans en demping. In vele kleuren verkrijgbaar en standaard voorzien van de gepatenteerde stretchleer technologie Xsensible Inside.