Het Engelse merk Clarks bestaat al velen jaren. Het ontstaan van het label gaat bijna 200 jaar terug in de tijd. In 1825 werkte de gebroeders Clark beide in een leerlooierij tot dat James Clark op een dag een Eureka moment had en bedacht dat huisschoeisel het helemaal was. De broers gingen met het idee aan de slag en een paar jaar later was daar het eerste Clarks product genaamd ‘Brown Petersburg’. De pantoffels waren een instant succes en nu jaren later is Clark het nummer één merk voor schoeisel van Engeland en het grootste vrijetijdsschoenenmerk van de wereld.

Op het gebied van voetcomfort is het merk al jaren vooruitstrevend. De lichte en comfortabele rubberen zolen zijn een belangrijk kenmerk van Clarks. Sinds de introductie van de iconische Desert boot in 1950, zijn de zolen en het merk onlosmakelijk met elkaar verbonden. De zolen zijn shockbestendig, waterdicht en ook nog eens 100% natuurlijk. Nog een bijzonder kenmerk zijn de luxe materialen zoals gerecycled leer, suède en met de hand geweven tweed die veelvuldig gebruikt worden in de collecties van Clarks. Met de tijd en het dragen worden de items alleen maar mooier en worden ze net zo uniek als de drager.

Clarks zijn items die niet in je eigen kast mogen ontbreken. Het schoeisel zit na een lange dag nog steeds lekker en ze gaan jaren mee. Door het klassieke design zijn ze favoriet bij velen en kan je niet meer om ze heen. De dragers van het merk hebben oog voor detail en gunnen hun voeten het comfort dat ze verdienen; een investering voor je voeten! Heys Schoenmode heeft verschillende modellen, van modieus tot comfort.

Herenschoenen

 
Cruyff schoenen
Floris van Bommel schoenen