Develab kinderschoenen is een Nederlands merk met een missie; Ga de straat op en ontdek de wereld! Casual in een nieuw jasje, met dat uitgangspunt begonnen de makers van Develab kinderschoenen aan hun missie om een nieuw en onderscheidend merk in schoenenmode voor kinderen neer te zetten. Al snel groeide Develab uit tot een merk met een duidelijke filosofie die wordt vertaald naar krachtige en stoere collecties.

Het leven staat nooit stil, zo ook Develab niet. Het woord Develab is een vrije interpretatie van de woorden development en laboratory. Ontwikkeling en vooruitgang zijn de belangrijkste kernwaarden.

De herkenbare Develab-pijl vertelt het verhaal: Develab wil vóóruit! En dat is precies wat kids met een dosis gezonde attitude ook in gedachten hebben. Opgroeiende ravotters en kleine straatprinsessen weten precies wat ze willen; een comfortabele schoen om de wereld mee te ontdekken! Niet alleen comfort, maar ook design en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Develab. Experimenten met ruige ontwerpen, spannende materialen, gewaagde details, opvallende zolen en vintage afwerkingen. Kids love it!

Heys Schoenmode heeft een uitgebreide collectie van Develab en laat deze met trots aan u zien.