Shoesme is groot (gigantisch!) in kleine maatjes. Shoesme kinderschoenen worden in Nederland ontwikkeld. De aandacht voor detail is groot. Alle modellen, designs en zolen zijn dan ook ontworpen door Shoesme. Het succes danken ze aan de specialisatie in baby-, peuter- en kleine kinderschoenen. Shoesme kinderschoenen is daarin toonaangevend en ze streven ernaar dat ook altijd te blijven. Zo is iedereen verzekerd van een mooie en hoogwaardige collectie.

De belangrijkste Shoesme concepten zijn Baby-Proof en Walk-Proof. Baby-Proof is ontwikkeld voor de allerkleinsten. Deze volwaardige Shoesme babyschoentjes zijn zacht, soepel en voorzien van een speciaal antislipzooltje. Walk-Proof is voor de al lopende hummeltjes, deze Shoesme kinderschoenen zijn bij uitstek geschikt om vlot te leren lopen, rennen en springen. Het design van de loopzool met de diagonale buigzone is kenmerkend voor deze groep, hierdoor gaat het lopen als vanzelf. Voor de grotere kids is er Shoesme Trend Proof. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit super hippe Shoesme kinderschoenen waarmee je zoon of dochter flitsend alle schoolgangen doorloopt.

Heys Schoenmode vindt de eerste stappen naar het lopen erg belangrijk, en streven naar kwaliteit en functionaliteit. Daarom heeft Heys Schoenmode een grote collectie Shoesme schoenen. Kom gerust een keer langs in onze mooie zaak en wij adviseren u graag, welke Shoesme schoen het beste bij u zoon/dochter past.

 

Heys Schoenmode heeft een uitgebreide collectie voor meiden. Van stoer tot lief, van schoen tot laars. Meer zien? Kom langs in onze winkel.

maandag 13:00-18:00
dinsdag 09:00-18:00
woensdag 09:00-18:00
donderdag 09:00-18:00
vrijdag 09:00-21:00
zaterdag 09:00-17:00