Twins is het meisjesschoenen merk en staat voor een goede kwaliteit kinderschoenen. Track Style (Trackstyle) is het jongensschoenen merk en staat net als Twins bekend om de goede kwaliteit. Track Style en Twins zijn merken die onderdeel zijn van de van Gastel Group. Deze organisatie bestaat al sinds 1842 en maakt ook alleen maar gebruik van de beste fabrieken binnen Europa. De van Gastel Group maakt ook merken als Braqeez en Bunnies.

Er wordt bij de productie van Track Style kinderschoenen en Twins kinderschoenen alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Zo zijn alle modellen voorzien van een volledig leer gevoerd binnenwerk, leer voetbed, een stevige contrefort (hielstuk) en een rubber loopzool. Een groot voordeel is dat veel modellen van Track Style en Twins verkrijgbaar is in verschillende breedte maten. Zo kunt u de modellen van Track Style en Twins vanaf breedtemaat 2,5 (extra smalle schoenen) t/m breedtemaat 5 (extra brede schoenen). Track Style en Twins maaken uitsluitend gebruik maakt van de beste materialen. Daarom krijgen alle kinderen die Track Style kinderschoen en Twins kinderschoenen dragen weinig tot geen last van zweetvoeten. Leder neemt veel vocht op en droogt snel na het uittrekken van de kinderschoenen.

Track Style en Twins zijn dus naast dat ze er goed uitzien een stevige en verantwoorde kinderschoenen en dus perfect voor de ontwikkeling van de voeten van uw kind! Heys Schoenmode adviseert u graag met de juiste schoen voor uw kind

 

Heys Schoenmode heeft een uitgebreide collectie voor meiden. Van stoer tot lief, van schoen tot laars. Meer zien? Kom langs in onze winkel.

maandag 13:00-18:00
dinsdag 09:00-18:00
woensdag 09:00-18:00
donderdag 09:00-18:00
vrijdag 09:00-21:00
zaterdag 09:00-17:00